head

Benzinske stanice

Benzinska stanica u Loznici se nalazi na putnim pravcima Beograd-Sarajevo i Šabac-Ljubovija, na obilaznici oko Loznice, kod graničnog prelaza “Trbušnica” koji vodi do Bijeljine.

Carinski terminali i špedicija

Veoma značajni i profitabilni su “MN” carinski terminali za teretni saobraćaj. Carinski terminali se nalaze u Loznici (Trbušnica) i Malom Zvorniku (kod graničnog prelaza “Novi most”). Terminali su izgrađeni u svrhu pružanja usluga za internacionalni transport i teretni saobraćaj.

Dalji razvoj terminal je jedan od prioriteta našeg biznis plana. Plan podrazumeva visoko kvalitetne servise što znači da će biti potpuno IT opremljeni (što dalje podrazumeva brzu procedure izrade carinske dokumentacije).

Maloprodaja robe široke potrošnje

Na svakoj benzinskoj stanici imamo prodavnicu mešovite robe. Maloprodajni objekat u Loznici je površine 100 m2 (plus magacin) i u ponudi ima preko 1.000 artikala, kao i motorna i mašinska ulja.

Maloprodajni objekat u Malom Zvorniku površine je 200 m2 (sa adekvatnim skladištem), a u ponudi ima preko 5.000 artikala, kao i motorna i mašinska ulja.