Header backgorund

Vila “Nešić”

UVOD

Reka Drina je oduvek svojom lepotom mamila uzdahe putnika namernika, umetnika, ribolovaca, ljubitelja vode i prirode. Jedan jugoslovenski pisac je u svojoj knjizi zapisao: “Drina je za me jedan od najdubljih doživljaja. Zanosila me je kao neko živo, božanstveno biće”.

Podjednako očaravajući i jedan od najlepših ugostiteljskih objekata na Drini, sa bogatim asortimanom usluga koje pruža je “Vila Nešić”.

Vila se nalazi na desnoj obali Drine, na periferiji grada Loznice, u neposrednoj blizini graničnog prelaza Trbušnica, 135km od Beograda, 130km od Novog Sada i 6km od turističkog centra Banja Koviljača. Iako je u blizini magistralnog puta M19, na obilaznici oko Loznice, restoran je dovoljno udaljen od istog da gostima pruža potpuni mir i mogućnost da uživaju u prirodnom okruženju restorana.

Na tako malo prostora podarili smo vam toliko lepote, toliko pejzažnih ukrasa,  skladnih i vešto ukomponovanih celina. U našem kompleksu nalaze se teniski tereni, teren za veliki i mali fudbal, teren za odbojku na pesku, kutak za decu, veštačko jezero, divno uređeno kupalište na obali Drine, prelepe staze za šetnju…

Kao najlepši deo našeg kompleksa izdvaja se restoran koji se sastoji iz dve celine zatvorenog tipa sa prelepom baštom u dva nivoa. Sala restorana  kapaciteta do 100 mesta i pogodna za manja slavlja u vrlo prijatnom ambijentu. Velika klimatizovana svečana sala kapaciteta do 450 mesta u kojoj će vaš pogled podjednako očaran biti u sva četiri godišnja doba.

Sa svim svojim sadržajima kompleks je pogodan kako za putnike kojima je potreban odmor, tako i za one koji žele da se rekreiraju, za sve one koji bi da se opuste kraj reke, ali i ljubitelje gurmanskih i specijaliteta od ribe, jer se hrana u restoranu sprema prema proverenim receptima i od biranih sastojaka. Takođe, ambijent i prostorno uređenje restorana su veoma pogodni i za poslovne ručkove.

Enterijer velike svečane sale savršen je za sve vrste proslava, a naročito svadbe koje postaju nezaboravan spektakl u organizaciji ljubaznog i predusretljivog osoblja, u prostoru koji se u potpunosti dekoriše u skladu sa željama mladenaca.

Restoran ima veliki parking sa 300 obezbeđenih parking mesta.

 

U našoj ponudi su specijaliteti od posebno biranih svežih namirnica nacionalne i internacionalne kuhinje koja zadovoljavaju sva vaša čula. Imamo veliki izbor domaćeg i uvoznog pića sa bogatim asortimanom svih vrsta vina.

Od nedavno u okviru kompleksa imamo i (za sada) manji broj soba za smeštaj koje su opremljene po svim evropskim standardima.

Vila “Nešić” je mesto koje osvaja goste ambijentom, ukusnom hranom i stručnim osobljem koje je tu da boravak u restoranu učini što prijatnijim i u koje se gosti uvek rado vraćaju. Meni restorana možete pogledati ovde